Copiatoare SH

Copiatoare second hand monocrom (negru) si color HP, Canon, Xerox, Toshiba, Samsung, Lexmark, etc., testate cu atentie si pregatite pentru vanzare de catre tehnicienii www.bestservicebirotica.ro la preturi competitive si cu numar mic de copii.

De ce sa alegi un copiator second hand ?

In primul rand, pretul de achizitie, acesta fiind, de cele mai multe ori de sub jumatate din valoarea unui copiator nou. Tehnicienii nostri lucreaza zilnic cu astfel de echipamente, intrucat principala noastra arie de activitate este service copiatoare, service imprimante, asadar toate echipamentele comercializate de noi sunt reconditionate corespunzator si in perfecta stare de functionare.

Iti punem la dispozitie cele mai performante copiatoare second hand in Bucuresti si alte orase din tara si cele mai bune recomandari in functie de volumul de printare estimat, cat si raportul calitate-pret.

De cele mai multe ori echipamentele de copiere second hand au fost returnate de catre clientul initial folosind sistemul buy-back, prin inlocuirea acestora cu unele noi, din motive ce nu au nici o legatura cu starea echipamentelor ci doar cu politica de achizitii interna ( actualizare portofoliu echipamente ). Totodata, astfel de echipamente au beneficiat de service periodic corespunzator , conform specificatiilor producatorului.

Beneficiezi de garantie 12 luni la toata gama de copiatoare second hand comercializata de noi, mai mult de atat, iti punem la dispozitie incarcari cartuse cat si service copiatoare la preturi competitive si impreuna putem gasi cea mai buna solutie pentru desfasurarea activitatii tale in conditii optime.

Daca nu stii cum sa alegi un copiator second hand care sa corespunda necesitatilor tale, te rugam sa ne contactezi si unul din operatorii Best Service Birotica va veni in intampinarea ta cu cea mai buna consiliere.Nu sunt produse in aceasta categorie.