Imprimante SH

Imprimante laser second hand din gama HP, Samsung, Xerox, Dell, Lexmark, etc. la preturi accesibile, de pana la 10 ori mai mici fata de pretul unui echipament nou, in stare foarte buna, verificate atent, testate si fara uzura mare, cu un numar mic de pagini printate.

Alegand o imprimanta second hand, poti obtine rezultatele dorite cu investitie minima, intrucat performantele initiale nu sunt afectate si toate echipamentele sunt testate si reparate(in cazul in care au avut defecte) de specialistii nostri, cu o experienta de peste 10 ani in domeniul servisarii si reparatiilor echipamentelor de birotica ( copiatoare, imprimante, multifunctionale, etc.). Asadar, parametrii initiali de functionare sunt aceiasi ca si in cazul achizitionarii unei imprimante noi.

Verifica in permanenta site-ul nostru unde vei gasi cele mai bune oferte pentru imprimante second hand, produse ce beneficiaza de garantie 12 luni.

In cazul in care nu stii ce model de imprimanta sh sa iti alegi sau doresti un anumit model ce nu este afisat pe site, te rugam sa ne contactezi si impreuna vom gasi modelul care sa iti satisfaca cerintele.


Nu sunt produse in aceasta categorie.